• Rega Planar 6 platenspeler

Luxury Music wil je helpen om reeds lang verdwenen artiesten weer tot leven te doen komen, alsof je erbij bent. Zorgen dat je zin krijgt om je gekoesterde platen op te leggen en je tieners te doen dansen. Even tijd nemen voor wat echt waarde heeft in het leven, zodat de TV of de schermpjes even op de achtergrond verdwijnen!

Luxury Music adviseert je graag bij het samenstellen of upgraden van een muziekinstallatie die je echt plezier zal bezorgen. Met toestellen van merken die hun kwaliteit (en prijs/kwaliteit) al jarenlang bewezen hebben. Voor elk budget.

Waar maken we het verschil? We nemen de tijd om je noden te bespreken en te verstaan en laten je rustig met je eigen muziek luisteren, bij ons geen verkoopspraatjes! Toestellen bij u thuis beluisteren ook steeds vrijblijvend mogelijk. Nadien installeren we bij jou thuis en stellen je systeem af. De beleving thuis moet immers dezelfde zijn als bij ons in de winkel. Pas als jij tevreden bent, gaan wij naar huis. We hebben ook de nodige kennis, ervaring en tools om platenspelers perfect af te stellen. Door onze ruime expertise in netwerken zorgen we voor een naadloze werking van streamers met een bediening via smartphones of tablets. Ook met multi-room, inbouw en home cinema hebben we de nodige ervaring. Wij vinden dienst na verkoop ook heel belangrijk en blijven dus bereikbaar voor allerhande vragen.

Wil je je muziekbeleving naar een hoger niveau tillen? Luxury Music inspireert je graag. Maak een afspraak en kom kennismaken met ons aanbod. Breng gerust je eigen muziek mee. Let’s talk music!

Tom Van de Walle
Kroonstraat 84
3018 Wijgmaal (Leuven)
tom_vandewalle@hotmail.com
GSM +32(0)478998372

Niet alle producten die we volgen staan op onze website. Aarzel niet ons te contacteren als u iets zoekt dat niet op onze website staat.

Gastenboek.

Voeg een reactie aan het gastenboek toe.

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet getoond.
Het is mogellijk dat je reactie pas zal getoond worden na verificatie.
15 berichten.
Aankoop van 2 Cabasse io2 luidsprekers, Santorin 25 subwoofer, Quad versterker, NAS systeem en Bluesound Node. Excellente uitleg, service vooraf en na aankoop. Muziek komt nu volledig tot haar recht. Tom van Luxury Music kiest voor een persoonlijke aanpak, waardoor hij echt met een pakket op maat komt, ook voor de mindere muziek-kenners. Absolute aanrader.
De Bluesound Node beantwoordt volledig aan mijn verwachtingen: echt een goeie oplossing voor onze bestaande installatie! Bedankt ook voor de goeie service en leuke ideetjes voor onze nieuw project.
Mijn eerste bestelling bij Luxury Music enkele jaren geleden bestond uit twee Cabasse Io's floorstands, gekoppeld aan een Santorin 25 subwoofer, die aangesloten aangesloten werden op een Arcam AVR600. Naast het prachtig design viel het op hoe makkelijk ze te positioneren waren. Het kalibreren van de Io's is in wezen overbodig door hun uitstekend ruimtelijk bereik. Hoogstens de levels van de speakers wat afstellen en that's it. Voor de rest kan je ze plaatsen hoe je ze het liefste wil. Ik hou van diepe, volle bassen, en die levert de subwoofer dan ook netjes af. Einde verleden jaar met 3 extra Cabasse Io wallmounts uitgebreid naar een 5.1 surroundsysteem, deze keer het geheel aangesloten op een NAD T787, eveneens besteld bij Luxury Music. Deze combinatie geeft een krachtige, maar toch verfijnde en kamervullende sound, met veel ruimte voor atmosfeer en dynamiek. Zowel bij het afspelen van gewone CD's als Bluerays klinkt hij werkelijk fenomenaal. Je verliest geen enkel detail als je het geheel heel stil laat spelen en er ze klinken ook nooit overstuurd als je het eens laat 'ontploffen'. Tenslotte dit jaar ook een Bluesound Node aangeschaft om muziek te streamen van zowel mijn NAS als van Qobuz streaming service. Ook hier niets dan tevredenheid. Setup en configuratie werden uitstekend verzorgd door Luxury Music, het probleempje met de toegang tot m'n shares werd vakkundig opgelost door de zeer behulpzame Bluesound Helpdesk. Na enkele maanden van toch wel redelijk intensief en dagelijks gebruik, heb ik nog geen minpunten ontdekt. Kortom, een uiterst tevreden klant, die Luxury Music warm aanbeveelt zowel voor wat betreft de producten als de service achteraf.