• Rega Planar 6 platenspeler

Luxury Music wil je helpen om reeds lang verdwenen artiesten weer tot leven te doen komen, alsof je erbij bent. Zorgen dat je zin krijgt om je gekoesterde platen op te leggen en je tieners te doen dansen. Even tijd nemen voor wat echt waarde heeft in het leven, zodat de TV of de schermpjes even op de achtergrond verdwijnen!

Luxury Music adviseert je graag bij het samenstellen of upgraden van een muziekinstallatie die je echt plezier zal bezorgen. Met toestellen van merken die hun kwaliteit (en prijs/kwaliteit) al jarenlang bewezen hebben. Voor elk budget.

Waar maken we het verschil? We nemen de tijd om je noden te bespreken en te verstaan en laten je rustig met je eigen muziek luisteren, bij ons geen verkoopspraatjes! Toestellen bij u thuis beluisteren ook steeds vrijblijvend mogelijk. Nadien installeren we bij jou thuis en stellen je systeem af. De beleving thuis moet immers dezelfde zijn als bij ons in de winkel. Pas als jij tevreden bent, gaan wij naar huis. We hebben ook de nodige kennis, ervaring en tools om platenspelers perfect af te stellen. Door onze ruime expertise in netwerken zorgen we voor een naadloze werking van streamers met een bediening via smartphones of tablets. Ook met multi-room, inbouw en home cinema hebben we de nodige ervaring. Wij vinden dienst na verkoop ook heel belangrijk en blijven dus bereikbaar voor allerhande vragen.

Wil je je muziekbeleving naar een hoger niveau tillen? Luxury Music inspireert je graag. Maak een afspraak en kom kennismaken met ons aanbod. Breng gerust je eigen muziek mee. Let’s talk music!

Tom Van de Walle
Kroonstraat 84
3018 Wijgmaal (Leuven)
tom_vandewalle@hotmail.com
GSM +32(0)478998372

Niet alle producten die we volgen staan op onze website. Aarzel niet ons te contacteren als u iets zoekt dat niet op onze website staat.

Gastenboek.

Voeg een reactie aan het gastenboek toe.

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet getoond.
Het is mogellijk dat je reactie pas zal getoond worden na verificatie.
15 berichten.
Cathy & Nadine Cathy & Nadine uit Leuven
We namen contact op met Tom omdat we heel teleurgesteld waren over de geluidskwaliteit van onze (dure) muziek installatie. Tom kwam heel snel ter plaatse en gaf advies om alles te vereenvoudigen en bracht op zondag test luidsprekers mee om zelf te beoordelen vooraleer over te gaan tot de aankoop. Wij genieten nu terug van heerlijke muziek na jaren van frustratie. Ook de installatie verliep vlot aan duidelijke prijzen, waarbij Tom rekening hield met ons budget. Zeker niet twijfelen om contact op te nemen met Tom.
Joris Joris uit Haacht
Bij Tom voel je dat hij muziek ademt en dat heeft zich duidelijk verdergezet in zijn kennis over High end installaties. Voor mezelf heeft hij de perfecte combinatie gevonden tussen de soorten muziek die ik luister en de ruimte waar de opstelling staat. Hier gaan we nog vele jaren van kunnen genieten. Nog is bedankt hiervoor Tom
Bart Bart uit Kessel-Lo
Na jaren muziek luisteren op een kleine draagbare box was het tijd om eens echt te investeren in een mooie sound. Via een goede vriend kreeg ik de tip om Tom te contacteren voor advies. Beste tip ooit. Ik dacht dat ik wel ongeveer wist wat ik nodig had maar Tom wist wel beter. Ondertussen draait mijn nieuwe platenspeler op volle toeren en de klank uit de nieuwe boxen geven een totaal nieuwe beleving aan muziek luisteren. Bedankt Luxury Music, bedankt Tom voor de top service!