Gastenboek

Voeg een reactie aan het gastenboek toe.

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet getoond.
Het is mogellijk dat je reactie pas zal getoond worden na verificatie.
15 berichten.
Cathy & Nadine Cathy & Nadine uit Leuven
We namen contact op met Tom omdat we heel teleurgesteld waren over de geluidskwaliteit van onze (dure) muziek installatie. Tom kwam heel snel ter plaatse en gaf advies om alles te vereenvoudigen en bracht op zondag test luidsprekers mee om zelf te beoordelen vooraleer over te gaan tot de aankoop. Wij genieten nu terug van heerlijke muziek na jaren van frustratie. Ook de installatie verliep vlot aan duidelijke prijzen, waarbij Tom rekening hield met ons budget. Zeker niet twijfelen om contact op te nemen met Tom.
Joris Joris uit Haacht
Bij Tom voel je dat hij muziek ademt en dat heeft zich duidelijk verdergezet in zijn kennis over High end installaties. Voor mezelf heeft hij de perfecte combinatie gevonden tussen de soorten muziek die ik luister en de ruimte waar de opstelling staat. Hier gaan we nog vele jaren van kunnen genieten. Nog is bedankt hiervoor Tom
Bart Bart uit Kessel-Lo
Na jaren muziek luisteren op een kleine draagbare box was het tijd om eens echt te investeren in een mooie sound. Via een goede vriend kreeg ik de tip om Tom te contacteren voor advies. Beste tip ooit. Ik dacht dat ik wel ongeveer wist wat ik nodig had maar Tom wist wel beter. Ondertussen draait mijn nieuwe platenspeler op volle toeren en de klank uit de nieuwe boxen geven een totaal nieuwe beleving aan muziek luisteren. Bedankt Luxury Music, bedankt Tom voor de top service!