Gastenboek

Voeg een reactie aan het gastenboek toe.

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet getoond.
Het is mogellijk dat je reactie pas zal getoond worden na verificatie.
14 berichten.
Joris Joris uit Haacht
Bij Tom voel je dat hij muziek ademt en dat heeft zich duidelijk verdergezet in zijn kennis over High end installaties. Voor mezelf heeft hij de perfecte combinatie gevonden tussen de soorten muziek die ik luister en de ruimte waar de opstelling staat. Hier gaan we nog vele jaren van kunnen genieten. Nog is bedankt hiervoor Tom
Bart Bart uit Kessel-Lo
Na jaren muziek luisteren op een kleine draagbare box was het tijd om eens echt te investeren in een mooie sound. Via een goede vriend kreeg ik de tip om Tom te contacteren voor advies. Beste tip ooit. Ik dacht dat ik wel ongeveer wist wat ik nodig had maar Tom wist wel beter. Ondertussen draait mijn nieuwe platenspeler op volle toeren en de klank uit de nieuwe boxen geven een totaal nieuwe beleving aan muziek luisteren. Bedankt Luxury Music, bedankt Tom voor de top service!
Crabbé Bruno Crabbé Bruno uit Wijgmaal
Bij mijn zoektocht naar een betaalbare muziekinstallatie kwam ik bij Tom terecht. Gezien mijn budget was ik eerder terughoudend. Samen zijn we op zoek gegaan naar materiaal dat bij mij past. Door zijn enorme passie en kennis was dit niet zo moeilijk. Zelfs kleine aanpassingen zoals aangepaste kabels en stekkers zorgen ervoor dat ik meer en beter geluid uit mijn muziek haal. Hij zal ook steeds klaar staan als er verdere vragen of problemen zijn. Luxury music is een echte aanrader!