Realisaties

 

Om muziekinstallaties naadloos in uw interieur weg te werken, proberen wij reeds bij het maken van de plannen van uw woning betrokken partij te zijn. Op die manier kunnen we met u en uw aannemer(s) de nodige afspraken maken. De nodige kabels en aansluitingen kunnen dan voorzien worden, zodat onnodig breek en slijpwerk achteraf vermeden wordt.

Showroom

 

In deze ruimte werden tegen de muur 2 Cabasse Baltic Evolution luidsprekers gemonteerd, waarbij geen enkele kabel zichtbaar is. Op de op maat gemaakte kast staan van links naar rechts: Brinkmann Bardo draaitafel, Brinkmann Fein phono-voortrap, Brinkmann Integrated verstertker, PS Audio Directstream DAC. Het geheel wordt gevoed door een PS Audio P5 stroomregenerator. Op de foto is de Cabasse Santorin 30 subwoofer niet zichtbaar. Alle bekabeling is van Wireworld en meer bepaald van de Eclipse serie.

 

Cabasse Minorca In-Wall

In de muur werd een paar Cabasse Minorca luidsprekers ingebouwd (met hun eigen houten backbox om een optimale kast te hebben). Voor de foto werd 1 van de covers verwijderd, zodat de coaxiale luidspreker zichtbaar is. In de kast staat een streamer met ingebouwde versterker, die bestuurd wordt via wifi.

Cabasse io2

Links in de op maat gemaakte kast in een Cabasse Santorin 25M2 ingebouwd. De sleuven in de kast zorgen dat de bas optimaal kan presteren zonder gezien te worden. Op de kast staan 2 Cabasse Io2 satellieten.

Haardmeubel

In de kolomkast links zijn de versterkers, streamer en cd-speler te vinden. Links van de open haard is een Cabasse Santorin In-Wall subwoofer gemonteerd. In het plafond zijn vooraan en achterin de ruimte telkens 2 Cabasse Io2 in-ceiling satellieten gemonteerd. Een full-range systeem met muziek in de hele ruimte dat slim verstopt is