Over ons

Wie ben ik? Volgens recensent Werner Ero van het Nederlandse Hifi.nl: Een rustig en bijzonder vriendelijk ogende jonge veertiger met een hoofdberoep van freelance IT’er.

Om mijn passie voor muziek en de persoonlijke aanpak van Luxury Music te omschrijven, had hij wat meer woorden nodig. Hij schreef zijn relaas neer na een bezoek aan mijn thuiswinkel Luxury Music. Ik geef hieronder een stukje weer. Wie graag zijn tijd neemt – my style – kan hier de volledige recensie lezen.

Wie ben jij? Waarnaar ben je op zoek?

Bel me of laat een bericht achter op de Contact-pagina.

We zoeken het samen uit.

Warme groet,

Tom Van de Walle

Een stukje uit het uitgebreide relaas van Werner Ero van Hifi.nl.

‘Het verhaal van Luxury Music is eigenlijk een verhaal van de muzikale avonturier in mij. In basis ben ik net als vele andere muziekliefhebbers en houd ik van zowel live muziek als een zo goed mogelijk weergegeven stuk muziek. Bij het starten van een zoektocht naar een echt goede nieuwe set, lukte het mij in eerste instantie maar niet om te vinden wat ik zo graag wilde horen. En als het dan een keer de goede richting op leek te gaan, bleken er meteen weer een hele berg haken en ogen aan te zitten. Voorbeelden te over: zoals een niet in verhouding tot de kwaliteit staande hoge prijs, enorme kastafmetingen of een winkel die het product/merk niet goed tot zijn recht kon laten komen of afspraken niet nakwam. Om gek van te worden! 

Op zekere dag kwam ik op een buitenlandse audioshow het Franse merk Cabasse tegen. Dat was liefde op het eerste gezicht en vooral gehoor. Dit was waar ik al die tijd naar op zoek was. Omdat op dat moment Cabasse in winkels eigenlijk niet fatsoenlijk werd vertegenwoordigd, trok ik de stoute schoenen aan, en nam contact op met New Invor, de toenmalige invoerder van Cabasse in België en werd agent. Later maakte ik kennis met de kritische maar ook oprechte en zeer kundige Christophe Cabasse – die naar mijn huis in België kwam om m’n Baltics en Santorin perfect af te stellen. Van het één kwam het ander en in 2011 geleden besloot ik om mijn audio thuiswinkel met als specialisatie 2-kanaals muziekweergave onder de naam Luxury Music op te richten.

Mijn audio-ervaring heb ik opgedaan vanaf mijn 15e jaar en ook mijn vader was een echte muziekliefhebber met voor die tijd een heel serieuze set. Sindsdien heb ik heel veel aan mijn set-up veranderd en vooral geleerd wat je wel en vooral niet moet doen! Dat observeren en analyseren zit mij trouwens van jongs af aan in het bloed en ook mijn hoofdberoep van IT’er, brengt in de praktijk ook voor audio veel voordelen met zich mee. Zeker omdat ook in thuissituaties in snel toenemende mate sprake is van netwerkomgevingen en dezelfde systematiek bij streaming-audio geldt.’ 

De volledige recensie is hier te lezen