• Brinkmann Bardo

Music washes away from the soul the dust of everyday life. De Duitse novellist Berthold Auerbach beschreef eeuwen geleden al wat Luxury Music vandaag voor jou kan doen. Het ideale muzieksysteem samenstellen om in je woning je favoriete muziek optimaal tot zijn recht te laten komen (zodat je je beslommeringen vergeet en kan genieten van de geneugten van het leven).

De herinneringen van een concert oproepen of reeds lang verdwenen artiesten weer tot leven doen komen in je luie zetel. Je oude gekoesterde platen opleggen en je tieners doen dansen. Een feestje met vrienden laten ontaarden in een sweaty party.

Luxury Music adviseert je graag bij het samenstellen of upgraden van een muziekinstallatie die je echt plezier zal bezorgen. Met toestellen van merken die hun kwaliteit (en prijs/kwaliteit) al jarenlang bewezen hebben. Voor elk budget.

Aangezien het oog ook wat wil, selecteert Luxury Music apparatuur met een design dat geen aanslag pleegt op je interieur, maar toch qua beleving en geluid niets moet prijsgeven. Wens je versterkers, platenspelers, luidsprekers… discreet weg te werken zonder in te boeten aan bedieningscomfort? We begrijpen je wens.

Door onze ruime expertise in netwerken zorgen we voor een naadloze werking van streamers met een bediening via smartphones of tablets. Ook met multi-room en home cinema hebben we de nodige ervaring.

Waar maken we het verschil? We nemen de tijd om je noden te bespreken en te verstaan, bij ons geen verkoopspraatjes! Een thuisdemo is ook steeds mogelijk. Nadien installeren we bij jou thuis en stellen je systeem af. De beleving thuis moet immers dezelfde zijn als bij ons in de winkel. Pas als jij tevreden bent, gaan wij naar huis. We hebben ook de nodige kennis, ervaring en tools om platenspelers perfect af te stellen. Wij vinden dienst na verkoop ook heel belangrijk en blijven dus bereikbaar voor allerhande vragen.

Wil je je muziekbeleving naar een hoger niveau tillen? Luxury Music inspireert je graag. Maak een afspraak en kom kennismaken met ons aanbod. Breng gerust je eigen muziek mee. Let’s talk music!

Tom Van de Walle
Kroonstraat 84
3018 Wijgmaal (Leuven)
tom@luxurymusic.be
GSM +32(0)478998372

Niet alle producten die we volgen staan op onze website. Aarzel niet ons te contacteren als u iets zoekt dat niet op onze website staat.

Gastenboek.

Voeg een reactie aan het gastenboek toe.

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet getoond.
Het is mogellijk dat je reactie pas zal getoond worden na verificatie.
10 berichten.
De keuze van onze muziekinstallatie in onze familie woonruimte hebben we toevertrouwd aan Tom. Hij heeft dit perfekt weten in te vullen om ons van muziek ten volle te laten genieten (en veel meer dan vroeger), en dit niet door de duurst mogelijk installatie te verkopen maar een gepaste installatie samen te stellen (boxen en subwoofer Cabasse,audiolab installatie in combinatie initieel met een Mac mini later met een NAS, en dit alles leuk aangestuurd via de IPAD). Een perfekte samenstelling voor de woonruimte en goed en vakkundig geplaatst. We sparen ondertussen verder om de audio / video ruimte te installeren met de vakkundige hulp van Tom. Wat Luxury Music verschillend maakt van andere, Tom heeft een zeer grote technische kennis en is gepassioneerd door een natuurlijke volle klank (heb ik niet bij andere traditionele hifi aanbieders gevonden)en wil je laten genieten van muziek door je een stapje verder te duwen dan je zelf beseft. Mijn CD's klonken nooit zo goed en aktief muziek beluisteren is terug een genoegen.
Aankoop van 2 Cabasse io2 luidsprekers, Santorin 25 subwoofer, Quad versterker, NAS systeem en Bluesound Node. Excellente uitleg, service vooraf en na aankoop. Muziek komt nu volledig tot haar recht. Tom van Luxury Music kiest voor een persoonlijke aanpak, waardoor hij echt met een pakket op maat komt, ook voor de mindere muziek-kenners. Absolute aanrader.
De Bluesound Node beantwoordt volledig aan mijn verwachtingen: echt een goeie oplossing voor onze bestaande installatie! Bedankt ook voor de goeie service en leuke ideetjes voor onze nieuw project.