• Rega Planar 6 platenspeler

Luxury Music wil je helpen om reeds lang verdwenen artiesten weer tot leven te doen komen, alsof je erbij bent. Zorgen dat je zin krijgt om je gekoesterde platen op te leggen en je tieners te doen dansen. Even tijd nemen voor wat echt waarde heeft in het leven, zodat de TV of de schermpjes even op de achtergrond verdwijnen!

Luxury Music adviseert je graag bij het samenstellen of upgraden van een muziekinstallatie die je echt plezier zal bezorgen. Met toestellen van merken die hun kwaliteit (en prijs/kwaliteit) al jarenlang bewezen hebben. Voor elk budget.

Waar maken we het verschil? We nemen de tijd om je noden te bespreken en te verstaan en laten je rustig met je eigen muziek luisteren, bij ons geen verkoopspraatjes! Toestellen bij u thuis beluisteren ook steeds vrijblijvend mogelijk. Nadien installeren we bij jou thuis en stellen je systeem af. De beleving thuis moet immers dezelfde zijn als bij ons in de winkel. Pas als jij tevreden bent, gaan wij naar huis. We hebben ook de nodige kennis, ervaring en tools om platenspelers perfect af te stellen. Door onze ruime expertise in netwerken zorgen we voor een naadloze werking van streamers met een bediening via smartphones of tablets. Ook met multi-room, inbouw en home cinema hebben we de nodige ervaring. Wij vinden dienst na verkoop ook heel belangrijk en blijven dus bereikbaar voor allerhande vragen.

Wil je je muziekbeleving naar een hoger niveau tillen? Luxury Music inspireert je graag. Maak een afspraak en kom kennismaken met ons aanbod. Breng gerust je eigen muziek mee. Let’s talk music!

Tom Van de Walle
Kroonstraat 84
3018 Wijgmaal (Leuven)
tom_vandewalle@hotmail.com
GSM +32(0)478998372

Niet alle producten die we volgen staan op onze website. Aarzel niet ons te contacteren als u iets zoekt dat niet op onze website staat.

Gastenboek.

Voeg een reactie aan het gastenboek toe.

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet getoond.
Het is mogellijk dat je reactie pas zal getoond worden na verificatie.
15 berichten.
Crabbé Bruno Crabbé Bruno uit Wijgmaal
Bij mijn zoektocht naar een betaalbare muziekinstallatie kwam ik bij Tom terecht. Gezien mijn budget was ik eerder terughoudend. Samen zijn we op zoek gegaan naar materiaal dat bij mij past. Door zijn enorme passie en kennis was dit niet zo moeilijk. Zelfs kleine aanpassingen zoals aangepaste kabels en stekkers zorgen ervoor dat ik meer en beter geluid uit mijn muziek haal. Hij zal ook steeds klaar staan als er verdere vragen of problemen zijn. Luxury music is een echte aanrader!
Gino Gino uit Wilsele
In mijn zoektocht naar een Rega Planar en speakers kwam ik uit bij Luxury Music. Ik nam telefonisch contact met Tom op voor een afspraak. Het viel me direct op dat hij echt luisterde en een heel concreet beeld maakte van mijn situatie. Tom stelde mij een set-up voor en stelde deze op. Ik kwam langs met enkele platen en hij gaf me vakkundig uitleg. Over de aankoop, maar ook over vinyl in het algemeen. Zeer tevreden over de aankoop en de uitleg, gigantisch snelle levering en keurige afhandeling van Luxury Music. Dit klinkt naar meer!
Raf Raf uit Herk de Stad
Ik was op zoek naar een nieuwe, betere phono-amp. Mijn oog viel na het lezen van enkele online recensies op de Lehmann Black Cube SE. Tom stelde voor om me een Statement (instapmodel) uit te lenen en indien de klank me beviel een SE te bestellen om uit te proberen. Zo ver zijn we echter niet geraakt: de Statement deed bepaalde zaken zo goed dat ik gewoon besliste voluit voor de aankoop van de SE te gaan. Enkele duidelijke en vlotte afspraken later staat deze nu bij mij te thuis als vast onderdeel van mijn keten. 'Push the sky away' van Nick Cave heeft nog nooit zo oprecht geklonken. Fijne service van Tom en een toppertje van een phono-pre.