• Brinkmann Bardo

Music washes away from the soul the dust of everyday life. De Duitse novellist Berthold Auerbach beschreef eeuwen geleden al wat Luxury Music vandaag voor jou kan doen. Het ideale muzieksysteem samenstellen om in je woning je favoriete muziek optimaal tot zijn recht te laten komen (zodat je je beslommeringen vergeet en kan genieten van de geneugten van het leven).

De herinneringen van een concert oproepen of reeds lang verdwenen artiesten weer tot leven doen komen in je luie zetel. Je oude gekoesterde platen opleggen en je tieners doen dansen. Een feestje met vrienden laten ontaarden in een sweaty party.

Luxury Music adviseert je graag bij het samenstellen of upgraden van een muziekinstallatie die je echt plezier zal bezorgen. Met toestellen van merken die hun kwaliteit (en prijs/kwaliteit) al jarenlang bewezen hebben. Voor elk budget.

Aangezien het oog ook wat wil, selecteert Luxury Music apparatuur met een design dat geen aanslag pleegt op je interieur, maar toch qua beleving en geluid niets moet prijsgeven. Wens je versterkers, platenspelers, luidsprekers… discreet weg te werken zonder in te boeten aan bedieningscomfort? We begrijpen je wens.

Door onze ruime expertise in netwerken zorgen we voor een naadloze werking van streamers met een bediening via smartphones of tablets. Ook met multi-room en home cinema hebben we de nodige ervaring.

Waar maken we het verschil? We nemen de tijd om je noden te bespreken en te verstaan, bij ons geen verkoopspraatjes! Een thuisdemo is ook steeds mogelijk. Nadien installeren we bij jou thuis en stellen je systeem af. De beleving thuis moet immers dezelfde zijn als bij ons in de winkel. Pas als jij tevreden bent, gaan wij naar huis. We hebben ook de nodige kennis, ervaring en tools om platenspelers perfect af te stellen. Wij vinden dienst na verkoop ook heel belangrijk en blijven dus bereikbaar voor allerhande vragen.

Wil je je muziekbeleving naar een hoger niveau tillen? Luxury Music inspireert je graag. Maak een afspraak en kom kennismaken met ons aanbod. Breng gerust je eigen muziek mee. Let’s talk music!

Tom Van de Walle
Kroonstraat 84
3018 Wijgmaal (Leuven)
tom@luxurymusic.be
GSM +32(0)478998372

Niet alle producten die we volgen staan op onze website. Aarzel niet ons te contacteren als u iets zoekt dat niet op onze website staat.

Gastenboek.

Voeg een reactie aan het gastenboek toe.

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet getoond.
Het is mogellijk dat je reactie pas zal getoond worden na verificatie.
10 berichten.
Mijn eerste bestelling bij Luxury Music enkele jaren geleden bestond uit twee Cabasse Io's floorstands, gekoppeld aan een Santorin 25 subwoofer, die aangesloten aangesloten werden op een Arcam AVR600. Naast het prachtig design viel het op hoe makkelijk ze te positioneren waren. Het kalibreren van de Io's is in wezen overbodig door hun uitstekend ruimtelijk bereik. Hoogstens de levels van de speakers wat afstellen en that's it. Voor de rest kan je ze plaatsen hoe je ze het liefste wil. Ik hou van diepe, volle bassen, en die levert de subwoofer dan ook netjes af. Einde verleden jaar met 3 extra Cabasse Io wallmounts uitgebreid naar een 5.1 surroundsysteem, deze keer het geheel aangesloten op een NAD T787, eveneens besteld bij Luxury Music. Deze combinatie geeft een krachtige, maar toch verfijnde en kamervullende sound, met veel ruimte voor atmosfeer en dynamiek. Zowel bij het afspelen van gewone CD's als Bluerays klinkt hij werkelijk fenomenaal. Je verliest geen enkel detail als je het geheel heel stil laat spelen en er ze klinken ook nooit overstuurd als je het eens laat 'ontploffen'. Tenslotte dit jaar ook een Bluesound Node aangeschaft om muziek te streamen van zowel mijn NAS als van Qobuz streaming service. Ook hier niets dan tevredenheid. Setup en configuratie werden uitstekend verzorgd door Luxury Music, het probleempje met de toegang tot m'n shares werd vakkundig opgelost door de zeer behulpzame Bluesound Helpdesk. Na enkele maanden van toch wel redelijk intensief en dagelijks gebruik, heb ik nog geen minpunten ontdekt. Kortom, een uiterst tevreden klant, die Luxury Music warm aanbeveelt zowel voor wat betreft de producten als de service achteraf.