Bluesound

Voor de echte muziekliefhebber is Bluesound het beste multiroom systeem dat er bestaat. Het merk wil de belofte van perfecte, draadloze digitale hifi waarmaken en dat doen ze ook. De streaming producten van Bluesound hebben een uitstekende geluidskwaliteit en zijn makkelijk te bedienen. De ontwerpers hebben een passie voor details, klankkleur en volume en dat hoor je terug in elk product. Bluesound heeft een uitstekende verhouding weten te vinden tussen prijs en prestatie.

Voor elke ruimte in huis

Wij van Luxury Music vinden dat geen enkel ander merk in de buurt kan komen van Bluesound. Zeker niet wanneer we het hebben over het productassortiment en de combinatiemogelijkheden. Alle echte alternatieven zijn bovendien een pak duurrder. Het productportfolio van Bluesound is bovendien zo uitgebreid dat u echt elke ruimte in huis van muziek kunt voorzien.

Streaming

Bent u al in het bezit van een goede geluidsinstallatie, maar bent u op zoek naar een betaalbare en slimme oplossing voor het streamen van digitale content? Dan biedt de bluesound node een uitkomst. Deze streamer sluit je eenvoudig aan op elk bestaand stereo- of AV-systeem en er gaat een wereld aan online muziekdiensten en internet radiostations voor u open. Hij kan muziek streamen vanop een NAS, USB-stick, maar ook muziekdiensten zoals Spotify, Tidal, Qobuz, Deezer, etc. Deze muziekstreamer heeft bovendien ook analoge en digitale in- en uitgangen waardoor u bijvoorbeeld uw tv op uw installatie kan aansluiten of uw platendraaier (mits het gebruik van een phono-voortrap). Wenst u dezelfde mogelijkheden, maar met een geïntegreerde versterker, zodat u enkel nog maar luidsprekers hoeft aan te sluiten, dan is een bluesound powernode de oplossing.

Toont alle 9 resultaten

Toont alle 9 resultaten