Gato Audio

Gato Audio

Het Deense bedrijf Gato Audio werd gesticht in 2007 door 3 ingenieurs:  Frederik Johansen, Kresten Dinesen et Rasmus Holm.

Dit zijn ook de drie ingenieurs die ons de merken Holfi, Thule et GamuT gebracht hebben. Het Gato audio team blijft zoeken naar betere manieren om muziek te reproduceren waarin alle menselijke emotie overeind blijft. “We keren zelf ook geregeld terug naar de essentie en vragen ons af wat de impact is van technologie op de luisterervaring. We willen niet zomaar de eersten zijn met een specifieke technolgie. We willen een stap vooruit zetten in de werkelijke muziekbeleving”.

Ontworpen en gebouwd in Denemarken met schoonheid, eenvoud, functionaliteit en een erg elegante gebruikersinterface, hebben de electronica van Gato Audio zowel brute kracht als finesse met als doel de subtielste muziakel details tot leven te brengen. Gato Audio luidsprekers zijn prachtig gebouwd met de mooiste materialen, gelamineerde bekistingen en state of the art Deense drivers. Samen met de geperfectioneerde filters zorgen ze voor ademloze momenten.

Sinds begin 2020 hebben zij hun distributiepolitiek herzien, met een prijsdaling van 40% tot gevolg. De prijs/kwaliteit verhouding van Gato Audio producten is nu volledig ongezien.

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten