Brinkmann

Wij hebben steeds een volledig systeem van Brinkmann luisterklaar opgesteld, doe uzelf een plezier en kom eens luisteren.

Bent u bekend met de term “High Fidelity”? Neen, we hebben het niet over het boek van Nick Hornby of over de cult-classic film adaptatie of soundtrack ervan (al zijn alle drie zeker aan te raden). Wij refereren aan het ideaal van de perfecte weergave van muziek, waarbij de weergave identiek is aan het origineel. Voor Brinkmann, staat “High Fidelity” voor de absolute top van het mogelijke in geluidsweergave. Er is eenvoudigweg niets beters dan “High Fidelity”: een kopie kan tenslotte nooit beter klinken dan het origineel. Helmut_Brinkmann

Laat ons “High Fidelity” even verder onderzoeken: leg uw favoriete opname van bijvoorbeeld “Ella and Louis” op uw platenspeler, onspan in uw comfortabele zetel en sluit uw ogen. Ineens, verschijnen Ella en Louis voor u, in volledig Technicolor 3D geluid. Wanneer het duet “Potatoes” en “Potatos” aan de beurt komt, zal u niet enkel alle nuances horen, maar kan u ze bijna letterlijk voor u zien optreden, terwijl u eigenlijk weet dat het slechts een illusie is omdat Ella en Louis reeds lang overleden zijn. Wanneer u uw ogen terug open doet, zijn luidsprekers het enige wat u kan zien. “High Fidelity” is een perfecte illusie en dat is het ultieme doel van Brinkmann, zelfs al weten we dat we ons doel nooit volledig zullen halen, omdat illusies niet echt zijn. Gelukkig voor Brinkmann, lijkt het dat ze met hun apparatuur redelijk dichtbij hun doel zijn, zoals vele professionelen in de audio industrie regelmatig rapporteren. Bij Brinkmann wordt niets ongetest gelaten en geen detail over het hoofd gezien, met als doel het weergeven van muziek steeds te verbeteren, waarbij de illusie steeds echter wordt.

Toont alle 4 resultaten

Toont alle 4 resultaten