Totem Acoustic

Totem Acoustic werd 1987 in Montreal, Canada, opgericht in door Vincent Bruzzese. Hij is nog steeds de hoofddesigner van de speakers en gebruikt niet enkel metingen bij zijn ontwerpen, maar vooral zijn gehoor. Totem modellen hebben een lange levensduur, ze brengen niet elk jaar nieuwe modellen uit, maar doen dit enkel als ze iets wezenlijks kunnen verbeteren.

Vincent Bruzzese Totem Acoustic Een klein stukje uit de website van Totem: “Music does many things for many people. It’s transporting, for sure. It can take you right back, years back; to the very moment certain things happened in your life. Music is uplifting, it’s encouraging and it’s strengthening. It can strike fire from the hearts of men and bring tears to the eyes of women. And vice versa.”

Totem’s missie is om speakers te bouwen die betaalbaar zijn, met een tijdloos design en vooral emoties opwekken.

Alle Totem Acoustic luidsprekers worden met de volgende doelstellingen ontworpen en gebouwd:

  • Een enorm hologafisch geluidsbeeld en krachtige bas vanuit een in verhouding compacte kast. Dit kan omdat de meeste Totem luidsprekers gemaakt zijn om, in tegenstelling tot de meeste luidsprekers, dichtbij de muur optimaal te presteren. Ze maken gebruik van het feit dat een positionering dicht bij de muur de bas versterkt.
  • Met veel oog voor detail gebouwd om lang mee te gaan. Zo worden de wanden bijvoorbeeld in verstek aan elkaar vastgemaakt. Het prachtige fineer wordt zowel aan de binnen- als buitenkant aangebracht!
  • Een tijdloze en niet trendy esthetiek, zodat ze altijd mooi zullen blijven en in elk interieur passen.

Toont alle 2 resultaten

Toont alle 2 resultaten