Torus Power

Torus Power isolatietransformatoren verbeteren de prestaties van alle audio- en videosystemen aanzienlijk. Sluit audioapparatuur aan op een Torus Power isolatietransformatoren en de muziek komt tot leven – met meer dynamiek, verbeterde beeldvorming en schonere, verbeterde bas. Video is scherper, met donkerder zwart en helderdere kleuren. Uw systeem klinkt overdag even goed als ‘s nachts als er minder pollutie op het stroomnetwerk zit.

Het ontwerp van het voedingssysteem en de aangepaste integratie met Torus is moeiteloos dankzij het brede scala aan modellen, vermogensklassen, chassistypen, montagemogelijkheden en besturingsopties, waaronder IP en Crestron.

Het geheime ingrediënt van Torus Power zijn onze gepatenteerde ringkerntransformatoren. Vrijwel alle ruisartefacten van de voedingslijn worden geëlimineerd via de ringkernisolatietransformator, met behulp van de gepatenteerde Plitron NBT-technologie.

De ringkern-scheidingstransformator levert een hoge onmiddellijke stroom, waardoor zelfs dynamische componenten (zoals versterkers met een hoog vermogen) nooit zonder stroom komen te zitten.

Torus Power ringkernisolatietransformatoren beschermen aangesloten apparatuur ook tegen mogelijk schadelijke gebeurtenissen op de wisselstroomleiding, waaronder ernstige blikseminslagen en stroomuitval, waardoor de betrouwbaarheid van het systeem wordt verhoogd en de levensduur van het product wordt verlengd.

Meer info op de site van Torus power

Enig resultaat

Enig resultaat